Hjem Nyheder Portfolio Natur Portrætter Artikler Links Biografi Kontakt

Naturbilleder

Permanente gallerier

Bemærk at alle gallerier kan vises i fuld skærm ved at højreklikke og dernæst vælge "Enter full Screen".


Skandinaviske sommerfugle

Dette galleri har til formål at give et systematisk overblik over de skandinaviske sommerfugle, hvilket er opnået ved at sortere billederne i mapper bestënde af hver familie af sommerfugle og dernæst de enkelte arter. Alle artsnavne er på latin, men ønskes informationer om den danske navngivning forefindes disse under min personlige liste over sommerfugleobservationer. Denne giver ligeledes et overblik over, hvilke sommerfuglearter, der eksisterer billeder af i galleriet. Det skal afslutningsvis nævnes, at galleriet med få undtagelser kun indeholder billeder af imagoer.

Insekter og edderkoppper

Her findes billeder af dyr, der er indeholdt i de to nævte hovedgrupper. Hovedsagelig er mit fokus guldsmede, græshopper og træbukke. Hovedgrupperne har engelske navne, imens dyrene kun er angivet med latinske navne.

Fugle

Jeg er stadig ny som fuglefotograf og derfor meget selvkritisk, hvorfor der kun er få billeder i dette galleri. Forhåbentlig vil mange flere blive tilføjet efterhånden som jeg vænner mig til udstyret og de nye udfordringer.

Afrikanske dyr

Jeg har endnu kun besøgt dette smukke kontinent én gang, hvorfor jeg kun har sparsomt materiale at fremvise i dette galleri. Billederne viser et fåtal af det mangfoldige dyreliv, der er til stede på den afrikanske savanne. På nuværende tidspunkt stammer alle billeder fra min tur til Kenya i 2008.


Fotografiske fortællinger

Vibe i morgenstunden