Hjem Nyheder Portfolio Natur Portrætter Artikler Links Biografi Kontakt

Nyheder


Sommer 2012: Store forandring i hjemmesidens struktur

Denne sommer har jeg lavet store ændringer af hjemmesiden. To nye sektioner om portrætter og om fotoudstyr er tilføjet. I løbet af sommeren har jeg desuden været i Nepal og dér fik jeg en del gode portrætter med min nye Nikon 50mm f/1.2. Derudover er hjemmesiden nu oversat til dansk med henblik på at forbedre dennes brugbarhed.


5-6-2012: Opdateret galleri og ny artikel

For det første har jeg ændret designet af natur og oversat fuglegalleriet til dansk. Derudover kan en artikel om min tur til Vestjylland findes under natur.


7-4-2012: Observationsliste med sommerfugle og svenske traner

Jeg har endelig færdiggjort min komplette observationsliste for sommerfugle. Det tog længere tid end ventet, men påskeverien gav mulighed for at færdiggøre den. Jeg har været i Sverige og fik nogle nye billeder af fugle. Derudover tog vi forbi Hornborgasøen, hvor der opholdt sig 21.000 traner. Desværre i regn og 3 grader celsius.


21-3-2012: Fototure på Sjælland

De sidste tre uger har jeg ikke været så meget ude som jeg havde regnet med. Ikke desto mindre har jeg været i Raadvad tre gange for at kigge efter den sjældne spurveugle, men uheldigvis fandt jeg den ikke. Jeg kørte ligeledes til Hundested, men den var væk. Forhåbentlig får jeg taget nogle billeder denne weekend, da jeg tager til Køge, hvor jeg formegentlig kan komme tæt på nogle vadefugle.


4-3-2012: Nyt kamera og objektiv

Jeg har lige fået mit nye Nikon D3s og en Nikon 400mm f/2.8 VR. Ser frem til at fotografere fugle og pattedyr for fremtiden. Derudover har jeg købt en Nikon TC-14, der giver en 560mm f/4.0 og en Sigma TC-2x for at få en bedre forstørrelse med Sigma 180mm macro.


17-2-2012: Velkommen til hjemmesiden

Hjemmesiden er online. På denne side vil alle bemærkelsesværdige nyheder bliver annonceret. Gallerier og artikler vil regelmæssigt blive opdateret.