Hjem Nyheder Portfolio Natur Portrætter Artikler Links Biografi Kontakt

Copyright information

Alle billeder på denne hjemmeside tilhører Rasmus Holmboe Dahl og må ikke benyttes uden skriftlig tilladelse. Brud på dette vil blive efterfulgt ved lov. Spørg venligst ikke om lov til at bruge billederne gratis - mine priser er lave sammenlignet med den mængde tid jeg har benyttet på at tage billederne.

Licenser og priser

Størstedelen af mit fotografiske arbejder er tilgængelige på et af verdens største billedbureauer Shutterstock. Ikke desto mindre er visse billeder solgt udelukkende gennem denne hjemmeside. I det tilfælde, at du er interesseret i at købe en licens med henblik på at bruge et af mine billeder, skal du være velkommen til at sende en email til rasmushdahl@hotmail.com. Mine billeder sælges hovedsagelig ved licenstypen "Right Managed". Prisen vil afhænge af brugen og filstørrelsen.

Kvalitet

De fleste af mine billeder er taget med kameraerne Nikon D3s og Nikon D700 (visse med Nikon D80). Alle disse kameraer har en sensorstørrelse på 12.1 MP, hvilket svarer til en printstørrelse på 24x36cm. Billeder vil blive sendt i filformatet TIFF eller JPEG med en filstørrelse på omkring 40MB for redigerede TIFF-billeder.